Social media

Copyright 2014 © Willems Visie en Actie

Hank and Trudy

Natuurlijk balen Hank en Trudy van de Brexit. Ze hadden er op gerekend, dat Engeland gemakkelijk van IJsland zou winnen, maar weer liet het nationaal elftal hen in de steek. Die andere Brexit, daar werden ze blij van, maar dat is alweer een paar dagen terug, waarom zou je daar blij om blijven?

Dat gezeur op TV en in de kranten van slechte verliezers, daar worden ze niet koud of warm van. Hoezo pond naar beneden? Er gaat nog steeds een pond in een pond, kletskoek. En beurskoersen die dalen, nou en? Dan hebben de rijken minder, mooi toch!Dat voelen Hank en Trudy niet in hun portemonnee. Zij lezen the Sun, niet de Financial Times!

Nee straks wordt alles beter, dan gaan de grenzen dicht en komen de mee-eters niet meer het land in, dan wordt Groot Brittannië weer helemaal “British”. Lekker gebakken niertjes eten in plaats van curry en ander ingewikkeld geïmporteerd eten.

livingroom

 

 

 

 

 

 

Ze moeten niet zo zeuren, het Eurovisiesongfestival was toch al op haar retour en de vliegtuigen blijven vast wel naar Turkije en Kreta vliegen voor die twee weken vakantie per jaar. En geeft toe, die Boris Johnson is toch een man van het volk, hij kamt zijn haar niet eens. Die gaat ons wel redden van die eigenwijze Fransen en Duitsers. En de kanaaltunnel mag ook dicht, veel te duur, had nooit gebouwd mogen worden. Ze zoeken het daar maar uit op “the continent”.

Ze zappen nog wat, nemen nog een cup of tea met een cracker en gaan vanavond op tijd naar bed. Er is toch geen (voet)bal op de TV.

 

 

 

Menu